Actrița Betty White a împlinit 98 de ani și e în continuare activă. Secretul longevității sale

Betty White a implinit 98 de ani

Actrița Betty White, cu o carieră de aproape 80 de ani, a împlinit azi vârsta de 98 de ani! O femeie încă activă și implicată în multe și felurite activități, aceasta spune că secretul longevității sale are de-a face cu votca și hotdogul, ambele aducându-i plăcere maximă.

I-au plăcut și încă îi plac bărbații, admite ea, dar, cu toate acestea, după moartea celui de-al treilea soț al ei, Allen Ludden, în 1981, nu s-a mai recăsătorit, trăind după deviza „Când ai avut ce-i mai bun, de ce să ai nevoie de restul?'.

În plus, admite ea, șansele ca cineva să invite în oraș o femeie de vârsta ei sunt destul de slabe.

Actrița compară bărbații cu un hobby și spune că nu ar trebui să ne fie frică să ne cuplăm cu cineva, pentru că acest lucru reface rezervele de energie. Pe lângă faptul că refac rezervele de energie, hobby-urile reduc stresul, întăresc sistemul imunitar, îmbunătățesc calitatea somnului, flexibilitatea și stima de sine, mai explică Betty White.

Actrița și omul de televiziune, posesoare a nenumărate premii, este și o cunoscută activistă pentru drepturile animalelor, ea lucrând cu mai multe organizații în beneficiul necuvântătoarelor.

Vezi și Adriano Celentano a împlinit 82 de ani! Uite cum arată legendarul cântăreț

Citește și: