Beth Hart promite un spectacol uimitor la București

Beth Hart promite un spectacol uimitor la București

Au mai rămas doar câteva zile până când cântăreața americană Beth Hart, cea mai apreciata voce a blues-ului modern, va fi în concert la Sala Palatului.
Beth Hart, ajunsă numărul 1 în top Billboard Blues și aflată în turneu mondial de promovare a celui mai recent album al săi, „Better Than Home', a intrat într-un dialog online cu fanii săi din toata lumea, chiar înaintea concertului din Grolloo, la Festivalul Internațional de Blues din Olanda. Fanii din Bulgaria ai lui Beth Hart au spus că trebuie să-și facă urgent bagajele și să se îndrepte spre București, pentru concertul care va avea loc la Sala Palatului, în 17 iunie, de la ora 20:00. Reacția cântăreței a fost una plină de entuziasm și a promis că spectacolul din România din această vară va fi unul uluitor!

Fanii din toata lumea, din Statele Unite, Canada, Olanda, Australia și până în Portugalia, Austria și Bulgaria au putut să descopere în dialogul online o Beth Hart foarte amuzantă și prietenoasă, care a vorbit despre planurile sale de viitor, impresii și peripeții din turneul de promovare a albumului.

Cântăreața a povestit că unul dintre chitariști și-a rupt mâna, a avut nevoie de operație și nu a mai putut duce până la capăt turneul.

În privința planurilor, Beth Hart a dezvăluit că în vara acestui an va avea loc o nouă colaborare cu Joe Bonamassa, în Las Vegas.
Pe 17 iunie, la concertul de la Sala Palatului, fanii lui Beth Hart vor putea asculta piese de pe ultimul album lansat, „Better Than Home', dar si alte hituri ale cântăreței.

Credit foto: PR