Fiica ascunsă a Carlei Bruni, soția fostului președinte francez, e un model celebru. Iată-le împreună!

Bella Hadid a pozat cu Carla Bruni

S-a spus despre modelul Bella Hadid că seamănă foarte bine cu Carla Bruni, cântăreață și model, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy.

De altfel, Bella recunoaște că are o obsesie pentru Carla Bruni. Norocul a făcut ca cele două să fie cooptate pentru un proiect comun, o ședință foto incendiară.

 

View this post on Instagram

 

Grazie @riccardotisci17 for bringing us to shoot together for the first time … most fun day ever , i love you both so much it hurts ! @carlabruniofficial @riccardotisci17 ! ! ! @brunedemargerie

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Și într-adevăr, cele două seamănă ca niște picături de apă, după cum se poate vedea din fotografiile pe care ele le-au postat pe rețelele de socializare.

În timp ce Bella, în vârstă de 23 de ani, o numește pe Carla Bruni ”geamăna sufletului ei”, fosta primă doamnă franceză o numește ”sora mai mică” și chiar ”fiica ascunsă”.

Carla Bruni, în ciuda faptului că are doi copii și nu mai e o tinerică la cei 52 de ani ai săi, arată splendid, fiind admirată atât de către bărbați, cât și de către femei.

Vezi și Glume savuroase la adresa fostului președinte Nicolas Sarkozy și a soției sale, Carla Bruni. A crescut miraculos?

Citește și: