Familia regală se mărește! Tocmai a fost făcut anunțul

Familia regală se mărește! Tocmai a fost făcut anunțul

Nu doar familia regală britanică crește văzând cu ochii. La fel se întâmplă și în micul regat al Luxembourgului.

Prințul Guillaume, în vârstă de 38 de ani, și soția lui, prințesa Stephanie, de 35 de ani, vor deveni părinți anul viitor, se arată într-un comunicat dat publicității chiar azi.

Va fi primul copil pentru cuplul care s-a căsătorit în urmă cu 7 ani. Bebelușul va veni pe lume în luna mai și aduce o bucurie imensă în familie, fiind îndelung așteptat.

Odată cu vestea cea mare, palatul a făcut publice mai multe fotografii oficiale ale celor doi. Mai cu seamă Stephanie e cea care atrage atenția, ea fiind pur și simplu radiantă.

În 2016, când au apărut speculații cu privire la o eventuală sarcină, prințesa Stephanie declara: 'Nu am planuri să devin mamă. Pentru moment, mă bucur de timpul petrecut împreună cu soțul meu'.

Guillaume și Stephanie s-au căsătorit în octombrie 2012, când prințesa a purtat o rochie brodată superbă, semnată Elie Saab, și o tiară care a întors toate privirile.

Prințul Guillaume este moștenitorul tronului Luxembourgului, el având patru frați și surori mai mici: prințul Felix, prințul Louis, prințesa Alexandra și prințul Sebastian.

Vezi și Încă un bebeluș regal. Va veni pe lume la sfârșitul anului

Citește și: