Ea este vedeta pe care niciun designer nu vrea să o îmbrace. E considerată prea grasă. Reacția ei e delicioasă!

Ea este vedeta pe care niciun designer nu vrea să o îmbrace. E considerată prea grasă. Reacția ei e delicioasă!

Este una dintre cele mai bine cotate cântărețe ale momentului, deja un trend setter, dar, cu toate acestea, designerii și casele de modă nu doar că nu se îngrămădesc să o îmbrace, ci chiar refuză să facă asta.

Este vorba despre Bebe Rexha, iar motivul pentru care se întâmplă asta e acela că e considerată prea grasă! Recent, cântăreața a postat un mesaj tranșant pentru creatorii de modă pe o rețea de socializare. 'În sfârșit, sunt nominalizată la premiile Grammy, ceea ce e tot ce mi-am dorit vreodată. Și, așa cum se întâmplă de obicei, artiștii vorbesc cu designerii, iar aceștia fac pentru aceștia rochii unicat, pentru covorul roșu.

Așa că echipa mea a luat legătura cu mulți designeri, iar aceștia nu au vrut să mă îmbrace pentru că sunt prea grasă. Cuvânt cu cuvânt: sunt prea grasă!', a scris cântăreața online.

Dacă eu sunt prea grasă, atunci nu știu ce să zic. Poate că nici nu vreau să port rochiile voastre afurisite. Pentru că e o nebunie. Practic, voi spuneți că toate femeile din lume care poartă mărimea 8 sau mai mult nu sunt frumoase și nu pot purta rochiile voastre.

Așa că, pentru toți cei care spun că sunt grasă și că nu pot putra aceste rochii: <>', a încheiat cântăreața.

În urmă cu un an, vedeta a spus public, pe o rețea de socializare, că poartă mărimea 8 și că e mândră de asta. Mai spunea atunci că mostrele pe care de obicei designerii le trimit celebrităților să le încerce ei nu au cum să îi vină, dar că nu are de când să se schimbe ea pentru a încăpea în ele. Le mai transmitea atunci: 'Va trebui să colaborați cu mine, dar și cu fundul meu gras!'.

Vezi și Shelby Johnson și-a părăsit iubitul după ce acesta a criticat-o că e prea grasă. A făcut public mesajul lui și s-a viralizat imediat

Citește și: