Batjocorit de cei din jur pentru felul în care arată, un băiat de 7 ani și-a făcut prietenă de viață o pisică având aceleași defecte

baiat si pisica cu aceleasi defecte

Madden, un băiețel în vârstă de 7 ani din Oklahoma, născut cu o malformație la buza superioară și cu ochi de diferite culori, a fost batjocorit de când se știe. S-a învățat să stea mai mult singur, înțelegând încă de la această vârstă fragedă că e diferit. Își dorea cu ardoare un prieten, dar nu mulți erau gata să-l accepte. Nu și pisica Moon, care îi seamănă mai mult decât ar fi sperat vreodată.

Pe un grup online de mămici, Christina Humphreys, mama lui Madden, a văzut într-o zi o fotografie cu o pisică salvată în Minnesota. Surpriza a fost totală când a văzut că pisica Moon avea o malformație la botic, dar și ochii de diferite culori, întocmai ca fiul ei.

”Am știut imediat că această pisicuță e menită să facă parte din familia noastră. (…) Sunt meniți să fie prieteni, destinați unul altuia. E ciudat cum un animal te poate ajuta să nu te mai simți singur”, a declarat femeia.

Că Madden și Moon s-au găsit pare un miracol în sine, în condițiile în care Heterochromia iridum, boala de care suferă amândoi, e foarte rară. Cei cu ochi colorați complet diferit reprezintă mai puțin de 1% din total. Care erau șansele ca amândoi să aibă și cealaltă malformație, Madden la buză, iar Moon la botic?!

”Nu suntem în general oameni spontani, dar am știut că ne e scris să iubim această pisicuță. Moon și Maden sunt companionii perfecți unul pentru celălalt. Într-o lume plină de oameni care batjocoresc și de cuvinte pline de ură, alegem iubirea. Aceasta pisicuță e iubire și clar a fost menită să fie parte din călătoria noastră și a lui Madden”.

De când a văzut-o pe Moon, a făcut tot posibilul să o adopte, ceea ce, într-un final s-a și întâmplat.

De când o are pe Moon alături, ”Madden a înțeles că a te naște unic este un lucru incredibil, că el este magic”, mai spune mama lui.
Acum, lui Madden îi e mai ușor să accepte și operațiile la buză care vor mai trebui făcute. Până acum a fost operat de cinci ori, însă coșmarul va mai dura o vreme, până ce buza îi a fi complet reconstruită. Cei doi frați ai lui s-au născut fără vreo problemă.

Foto: Facebook

Vezi și Când ai bani, nimic nu e imposibil! Barbra Streisand și-a clonat de două ori câinele

Citește și:

Loading...