Bătaie la un concurs de frumusețe: ”Fesele mele sunt reale, ale tale sunt din plastic”

Bătaie la un concurs de frumusețe: ”Fesele mele sunt reale, ale tale sunt din plastic”

Ediția de anul acesta a concursului Miss BumBum, o competiție în care se alege cel mai frumos posterior din Brazilia, s-a terminat cu o bătaie în toată regula. Câștigătoarea a fost acuzată de una dintre concurente că are șezutul artificial, modelat de un plasticician.

Aline Uva, o maseuză în vârstă de 27 de ani, a spus tare și răspicat, pe scenă, după ce a fost anunțată câștigătoarea, Ellen Santana, model şi dansatoare în vârstă de 31 de ani: 'Fesele mele sunt reale, dar ale ei sunt din plastic'. Nu s-a oprit însă aici, ci s-a repezit să-i smulgă panglica.

În scurtă vreme, din altercație s-a pornit o bătaie în toată regula. Femeile pe jumătate goale au oferit un spectacol pe cinste, fără regie. În cele din urmă, organizatorii show-ului televizat au intervenit pentru a aplana conflictul şi pentru a se asigura că panglica Miss BumBum ajunge totuși la câștigătoare.

Concursul se organizează anual, încă de acum 7 ani. Participantele sunt în număr de 27, iar în finală ajung 15. Câștigătoarea obține nu doar celebritate, ci și contracte de promovare în valoare de 50.000 de reali (aproximativ 13.300 de dolari).

Anul acesta, la Miss BumBum a mai fost înregistrată o premieră, pe scenă urcând și doi transsexuali.

Vezi și Scandal la Miss Ucraina 2018, unde câștigătoarea și-a pierdut coroana. Ce-au descoperit organizatorii concursului despre ea. Dar modelul nu se lasă

Citește și: