Bastonașe de dovlecei cu cașcaval

Bastonașe de dovlecei cu cașcaval

Bastonașe de dovlecei cu cașcaval fac de obicei pentru dimineața și le servesc cu un pahar de lapte bătut sau un iaurt. Să le încercați și voi! 

Ingrediente pentru bastonașe de dovlecei cu cașcaval:

● 4 dovlecei

● 100 g cașcaval
● 100 g pesmet

● 2 ouă

● sare
● semințe de susan negru
● ulei pentru prăjit

Pentru servit:

● verdeață, după gust
● sos de iaurt și usturoi

1. Într-un vas gen tuci se pun aproximativ 200 ml ulei să se încingă.
2. Între timp, se amestecă pesmetul cu cașcavalul ras, sare și semințele de susan. Separat, în alt vas, se bat ouăle.
3. Se taie dovleceii bastonașe care se trec prin ou și amestec de pesmet.
4. Se prăjesc în ulei încins și se scot pe șervete de hârtie. Se servesc cu verdeață și sos de iaurt și usturoi.

Sursa foto: Shutterstock