Barbra Streisand sărbătorește 21 de ani de căsnicie. Uite cum arăta în rochia de mireasă

cum arata Barbra Streisand in rochie de mireasa

Actrița Barbra Stresand și soțul ei sărbătoresc 23 de ani de când sunt împreună și 21 de ani de mariaj.

În această zi specială, actrița și cântăreața a postat pe Instagram o fotografie de la nuntă, în care poate fi văzută la brațul soțului ei, James Brolin, purtând o rochie de mireasă, albă, care îi lăsa umerii la vedere.

Alături de fotografie, vedeta în vârstă de 77 de ani a postat, nostalgică, și un mesaj: '23 de ani împreună… și 21 de ani de mariaj, împliniți astăzi'.

 

View this post on Instagram

 

23 years together… and 21 years married today.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Pentru Barbra era al doilea mariaj, cel cu James Brolin, în timp ce pentru el era al treilea. Actrița a mai fost căsătorită cu Elliott Gould, de care a divorțat în 1971. Ambii au copii din mariajele anterioare, în cazul actriței fiind vorba despre Jason Gould. S-au căsătorit la vârsta maturității, ei neavând copii împreună.

Vorbind despre secretul relației longevive pe care o are cu James Brolin, Barbra recunoștea deschis că terapia i-a ajutat. În plus, în ciuda programului infernal, fac tot posibilul să petreacă toate serile împreună.

Vezi și De ce crede soțul Barbrei Streisand că relația lor a fost scrisă în stele. Zodiile lor sunt decisive! Dar mai au un secret

Citește și: