Un producător de film povestește despre întâlnirea eșuată cu Meghan Markle, înainte ca aceasta să-l cunoască pe prințul Harry: ”M-am dus acasă și…”

barbatii din viata lui Meghan Markle

Înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry, de a se îndrăgosti de el și a-i deveni soție, Meghan Markle era o femeie liberă, tânără, frumoasă și dornică de întâlniri. Iar cei care i-au dat târcoale în acea perioadă încep să iasă la iveală, povestind întâlnirile lor cu fosta actriță.

Este cazul producătorului de film american Rob Perez. Într-o postare pe Twitter, acesta a rezumat în doar câteva cuvinte întâlnirea pe care a avut-o cu Meghan Markle.

'Am întâlnit-o pe Meghan Markle la o petrecere, în Los Angeles, la un moment dat. Mi-am făcut curaj și am întrebat-o dacă dacă pot să-i cumpăr un pahar de băutură. În mod cu totul neașteptat, a spus da', povestește producătorul.

S-a dus către bar, pentru a cumpăra băuturile, însă, pe drum, 's-a lăsat distras' de meciul echipei Knicks, care rula la TV. 'Când m-am întors, nu mai era acolo', mărturisește el.

'Am băut ambele băuturi, m-am dus acasă și m-am jucat Grand Theft Auto (joc video – n. red.)', mai povestește Rob Perez.

'Acum ea e cu un prinț. Sfârșit', încheie producătorul postarea, înciudat că lucrurile nu au decurs așa cum spera.

Postarea sa nu a rămas fără ecou, dată fiind notorietatea celei care a devenit ducesa de Sussex. Fanii îl consolează pe Perez, spunându-i că măcar a consumat el ambele băuturi. Alții îi spun că, în final, lucrurile nu au ieșit rău pentru niciunul dintre ei, deși e clar că pentru Meghan Markle lucrurile au mers mai bine.

Altcineva conchide: 'Și te-ai îmbătat și ai jucat Grand Theft Auto? Nu sună chiar așa de rău!'.

Vezi și Poate cel mai frumos instantaneu cu Harry și Meghan Markle! Felul în care prințul o privește nici nu are nevoie de cuvinte…

Citește și: