”Un bărbat pentru Amanda”, greu de găsit…

”Un bărbat pentru Amanda” de Nora Roberts

Cea de a doua carte din seria surorilor Calhoun, 'Un bărbat pentru Amanda', spune povestea celei de a doua fete, dar cea mai matură și mai responsabilă. Este hotărâtă să nu-și piardă timpul cu povești de dragoste, dar Sloan este un bărbat care nu se dă ușor bătut și nu se lasă impresionat de prima respingere (nici de următoarele).

În căutarea colierului de smaralde

Pe malul abrupt al Oceanului se află magnifica vilă a familiei Calhoun. Casa este intrată în legendă, datorită străbunicii Bianca. Cu mulți ani în urmă, pe atunci tânăra soție a unui magnat, nefericită în viața de familie, s-a îndrăgostit de un pictor. Iubirea lor a rămas la nivel platonic, dar cei doi plănuiau să fugă împreună. Bianca a ascuns colierul cu diamante și smaralde primit de la soț după nașterea fiului lor pentru a-l lua cu ea. Dar sfâșiată de regrete și de simțământul vinovăției, se aruncă dintr-unul din turnurile vilei.

Nimic nu e întâmplător

În prezent, cele patru strănepoate împreună cu mătușa Coco încearcă să găsească faimosul colier. Căutările ajung în planul doi odată cu pregătirile pentru nunta Catherinei cu Trenton. Dar Amanda nu se dă bătută și vrea să transforme petrecerea 'bulăcițelor' într-o adevărată căutare de comori. Planurile îi sunt date peste cap de către Sloan O’Reily. După o ciocnire accidentală cu Amanda în fața unui magazin, apare chiar la ușa casei ei. Fata nu are timp de urmăritori ciudați, în schimb mătușa Coco îl primește… Este chiar arhitectul care urmează să renoveze vila. În ciuda faptului că s-a îndrăgostit de el chiar la prima vedere, tânăra încearcă să nege evidența.

'Un bărbat pentru Amanda' de Nora Roberts, din 24 februarie la punctele de difuzare a presei

Al doilea volum din seria surorilor Calhoun te va încânta cu o poveste de dragoste plină de umor și situații neprevăzute. Cartea 'Un bărbat pentru Amanda' va putea fi cumpărată de la toate punctele de difuzare a presei, începând cu 24 februarie, la prețul special de doar 9,99 lei în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Află ce mărțișoare neașteptate ne aduc Cărțile Romantice!