Barbara Bush, grav bolnavă, își trăiește ultimele zile. A renunțat la orice tratament

Barbara Bush grav bolnava

Soția fostului președinte american George H. W. Bush, Barbara, se confruntă cu mari probleme de sănătate și, după nenumărate tratamente pentru diversele afecțiuni de care suferă, a decis să nu mai apeleze la medici, renunțănd la orice tratament. Mama lui George Bush, în vârstă de 92 de ani, a decis să-și trăiască în liniște ultimele zile, alături de familie.

În ultimle luni, aceasta a fost internată în spital de mai multe ori, însă starea de sănătate i s-a deteriorat mult. În cele din urmă, a decis să nu mai apeleze deloc la medici și a întrerupt orice medicație, a anunțat pe Twitter purtătorul de cuvânt al fostului cuplu prezidențial.

'E înconjurată de familia pe care o adoră și apreciază mulțimea de mesaje pline de bunătate și pe care le primește', a mai anunțat Jim McGrath.

Barbara Bush se bucură de multă apreciere în rândul americanilor. În vremea când soțul ei era al 41-lea președinte al SUA, ea făcea campanie pentru alfabetizare, înființând și o fundație pentru această cauză, care are această activiotate și în prezent.

Barbara suferă de o boală pulmonară, dar are și probleme cu inima. Cea mai recentă spitalizare a fost în 30 martie, când avea dificultăți de respirație. În prezent, primește oxigen, fiind îngrijită de cei dragi acasă, în Houston.

Foto: Hepta

Vezi și Celine Dion este grav bolnavă. Artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele. Vestea cumplită pe care a primit-o de la medici

Citește și: