Presa de scandal de peste Ocean anunță că Barack și Michelle Obama au divorțat. Se pare că fosta primă doamnă nu a mai suportat

barack si Michelle Obama au divortat

Considerat unul dintre cuplurile cele mai stabile şi longevive, Michelle şi Barack Obama ar parcurge o criză gravă în relaţia lor, după cum dezvăluie revista americană Globe.

Mai mult, susține publicația, fostul cuplu prezidenţial american ar fi divorţat deja, după 27 de ani de căsătorie.

Ceea ce a început ca un zvon pare să capete tot mai multă forţă, având în vedere că, potrivit publicaţiei americane, fostul preşedinte al SUA a decis să petreacă din ce în ce mai puţin timp în companiei soţiei şi a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani, preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale şi să lase educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

Nu este prima oară când se speculează asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane. Zvonurile sunt alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea şi că, în momentul în care cariera soţului a început să urce, au trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu.

La aceste zvonuri s-au adăugat şi afirmaţiile unor reviste şi ziare americane care asigurau că ce doi soţi dorm în camere separate, că nu mai există relaţii între ei şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă şi distantă.

Deocamdată niciunul dintre soţi nu a dorit să facă declaraţii pe această temă, astfel încât trebuie aşteptat pentru a vedea dacă este vorba de un nou „fake news” sau dacă zvonurile devin realitate.

Vezi și După ce a spus că fetele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro, Michelle Obama dă iar din casă. Ea și Barack au fost la un pas să…

Citește și: