Băiețelul lui Andreas Petrescu a împlinit 5 ani: ”Noroc că am făcut poze, altfel juram că au dat timpul pe repede înainte”. E frumos foc!

baietelul lui Andreas Petrescu

Zilele trecute, Andreas Petrescu l-a sărbătorit pe băiatul lui, Luca. Timpul a trecut pe nesimțite, iar acesta a împlinit deja 5 ani.

'S-a născut, am clipit… și deja sunt 5 ani. Noroc că am făcut poze, altfel juram că au dat timpul pe repede înainte. Noroc si cu dragostea. E singura care îți păstrează timpul întreg.

La mulți ani, puiul meu!', a scris pe Facebook actorul și scenaristul de la iUmor.

'P.S. Îți scriu pe facebook ca să am dovezi, că iar clipesc, te însori și eu nu mai știu cine mi s-a jucat la clepsidră', a continuat el, cu afecțiune și umor, postând și mai multe fotografii din care se vede că Luca este un băiat cu adevărat frumos.

Nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce părinții săi sunt Andreas Petrescu și Augusta Lazarov.

În urmă cu ceva vreme, actorul povestea și cum a fost când a văzut-o prima oară pe cea care avea să-i devină soție. „Pe Augusta am cunoscut-o într-o seară de 7 ianuarie 2014, când jucam Mă mut la mama.

A venit cu destul de mult timp înainte să înceapă spectacolul. Eu îmi repetam totul în cap. Am avut un contact vizual. Nu mi-am dat seama cine e. Nici nu conta. Era o privire căreia nu voiam să-i mai dau drumul', declara Andreas Petrescu într-un interviu.

Vezi și Băiețelul de 2 ani al lui Mick Jagger (75 de ani) e bucățică ruptă din el. E frumos ca în revistele de modă!

Citește și: