Ce mare s-a făcut băiatul Romaniței Iovan! Și seamănă perfect cu mama sa!

baiatul Romanitei Iovan

Fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, pilotul mort în urmă cu șase ani într-un accident aviatic în Apuseni, a ajuns la 14 ani. Albert un adolescent frumos, care seamănă destul de bine cu mama sa.

La 14 ani pe care îi va împlini în octombrie, deja e mai înalt decât ea, după cum se poate vedea din fotografiile postate pe Instagram.

Elev la 'International British School of Bucharest', e pasionat de științele exacte, dar e atras și de artă, în special literatură și desen: „L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără', povestește Romanița despre stilul său de parenting.

'Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată', a povestit Romanița Iovan, la Kanal D.

Albert Iovan este unicul moștenitor al casei tatălui său, imobil pentru care s-au războit în instanță mama sa și iubita lui adrian Iovan. În cele din urmă, instanța a decis ca imobilul să fie trecut pe numele băiatului.

Vezi și Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 15 ani. Cum s-a transformat de-a lungul anilor. Mesajul emoționant al vedetei

Citește și: