Băiatul Danei Rogoz e fenomenal! Perle din vacanța petrecută în Sri Lanka

baiatul Danei Rogoz

Până să apară și cel mai nou membru al familiei, băiatul Danei Rogoz, Vlad, se dă în spectacol cât poate, ca (deocamdată) unic copil. E la vârsta la care tot ce spune e o perlă, iar părinții lui sunt mereu cu gura până la urechi.

Aflați în vacanță în Sri Lanka, adulții familiei, Dana și Radu, dezbăteau pe marginea organizării casei, când cea mică va veni pe lume. În discuție s-a implicat și Vlad, care a venit, bineînțeles, cu soluția, după cum povestește pe Facebook Dana Rogoz.

'Am inceput sa imi fac griji legate de amenajarea spatiului acasa pentru noul membru al familiei: unde o sa tinem patutul, unde o sa ii punem hainutele ei, cand nici macar ale lui Vlad nu mai incap in dulapul existent, unde o sa alaptez…

Vlad aude discutia pe care o am cu Radu si simte ingrijorarea mea din glas, asa ca vine cu o solutie pentru surioara lui: Eu zic ca daca facem putina ordine in pivnita ii putem gasi si ei un loc acolo. Gata, m-am linistit!', povestește amuzată actrița, care este însărcinată în cinci luni, deși nimic din înfățișarea ei nu trădează asta.

Însă perelele lui Vlad sunt cu mult mai multe, iar din când în când mama sa le împărtășește și în mediul online. 'In vacanta asta Vlad ne-a facut sa radem in hohote de multe ori. In seara aceasta, la restaurantul de pe plaja, il vedem cum se rusineaza in prezenta unei fetite srilankeze: Cred ca ma place deja, ne zice el cu un zambet induiosator.

Dupa cateva minute, fetita isi ridica rochita intr-o miscare copilaroasa, iar lui Vlad ii pica brusc fata si ii dispare orice urma de zambet: Aaah… E mica… Are scutec'.

Familia e încă în vacanță și, pentru a se asigura că totul e bine cu sarcina, Dana Rogoz chiar a fost la o clinică din Sri Lanka, pentru un control de rutină. Din fericire, totul e bine, iar celei mici pare să-i prindă foarte bine o rupere de ritm în acel colț de paradis.

Vezi și Știrea momentului! Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: