Azi aflăm cine este cel mai bun cofetar în finala Bake Off România!

Azi aflăm cine este cel mai bun cofetar în finala Bake Off România!

După zile lungi de filmare, sute de preparate realizate și multă tensiune, doar trei concurenți au reușit să demonstreze că este un excelent cofetar și merită un loc în marea finală Bake Off România.
Robert, Irina și Daniel le-au demonstrat juraților că au toate calitățile necesare pentru a ajunge atât de aproape de titlul de Cel mai bun cofetar amator din România și marele premiu de 25.000 de euro.
Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu s-au pregătit cu probe spectaculoase și dificile pentru cofetari, iar Nicolle Stănese va fi alături de concurenți pentru a-i susține în momentele tensionate.

Marea finală Bake Off România promite un show de excepție, plin de tensiune, emoții, lacrimi, zâmbete și multe surprize, luni seară, de la ora 20:30 în marea finală Bake Off România, de la PRO TV.

Mădălina Pometescu, românca care a reușit să impresioneze o țară întreagă și să câștige marele premiul Bake Off Italia, este invitata specială pentru proba de creativitate în cortul Bake Off România.
Cei trei finaliști vor reuși să realizeze preparate excepționale, însă numai doi dintre ei vor ajunge la proba finală, care va decide marele cofetar câștigător.

 

Credit foto: PRO TV