Ayda Field vorbește deschis despre începuturile relației cu Robbie Williams. A fost părăsită de trei ori

Ayda Field a fost parasita de trei ori de Robbie Williams

Chiar dacă acum formează o familie frumoasă și au împreună trei copii, lucrurile nu au stat bine de la încept pentru Robbie Williams și actuala lui soție, Ayda Field.

În emisiunea unde este jurat, 'X Factor', unde recent românul Cezar Ouatu a primit 4 de 'Da', ceea ce înseamnă că va merge în etapa următoare, soția lui Robbie Williams a destăinuit că Robbie a părăsit-o de trei ori înainte ca relația să devină una serioasă.

Omul de televiziune în vârstă de 39 de ani, care a născut doi copii biologici, cel de-al treilea fiind născut de o mamă surogat, a mărturisit în emisiune, martor fiindu-i chiar soțul, care este și el jurat al show-ului de talente, că a fost 'devastată' de fiecare dată când Robbie a părăsit-o.

'Rob m-a părăsit de trei ori. Ce om rău! Am avut inima frântă. De fapt, acum, că mi-am amintit, Rob va dormi pe canapea doseară, pentru că rememorez ce om rău a fost cu mine', a mai spus Ayda, care încerca să consoleze o concurentă cu inima frântă din dragoste.

Vorbind despre soția sa, Robbie Williams admitea că e cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viață, că e femeia care a reușit să-i potolească demonii. De când o cunoaște, spune el, a devenit un om mai echilibrat, și-a conștientizat problemele și a făcut pași concreți în a se vindeca. La fel ca multe alte vedete, Robbie Williams a avut probleme atât cu drogurile, cât și cu alcoolul.

Foto: Hepta

Vezi și Robbie Williams: 'Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și vei vedea cum va râde de tine!'. Ce lecție i-a dat divinitatea cântărețului

Citește și: