Axinte despre viața în Australia: „Am divorțat după doi ani”

Axinte despre viața în Australia: „Am divorțat după doi ani”

Înainte de a fi celebru, Florin Petrescu, alias Axinte din grupul Vacanța Mare, a locuit doi ani în Australia. El a plecat într-un turneu și a rămas peste hotare, căsătorindu-se.

În 1997, după ce a plecat într-un turneu cu Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu, comediantul Florin Petrescu, cunoscut de publicul român ca Axinte, a rămas în Australia și s-a însurat cu o româncă stabilită acolo.

În perioada aceea era o adevărată nebunie cu plecatul în Australia. Era foarte la modă să ai cetățenie australiană. Eu nu am apucat să o primesc, deoarece ar fi trebuit să stau acolo cel puțin cinci ani. Am divorțat după doi ani. Nu m-am putut adapta. Acesta a fost motivul pentru care s-a destrămat căsnicia. Nu aveam public, nu am reușit să îmi găsesc locul și rostul acolo', a povestit Florin Petrescu.

În anul revenirii în țară, în 1999, a fost contactat de membrii trupei Vacanța Mare. Așa a intrat în cunoscutul grup de umor în care și-a găsit menirea și rostul', dând viață personajului Axinte cu capul cât banița'.

Cea mai recentă dată când Florin Petrescu a vizitat 'țara cangurilor' s-a întâmplat în urmă cu doi ani. De obicei, când merg acolo, îmbin utilul cu plăcutul. Am spectacole, dar mă și relaxez și îmi văd prietenii. Mă simt puțin când am turnee în acea parte a lumii', a mai spus comediantul.

În prezent, Florin Petrescu filmează pentru noul sezon Vacanța Mare, „Leana s-a întors!', care debutează pe 29 august la Kanal D și va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 21:30.

Credit foto: Kanal D

Leana și Axinte

Credit foto: Kanal D