Avem și noi vedetele noastre care arată ireal și după 50 de ani. Tania Budi are 52 și e fabuloasă în costum de baie! GALERIE FOTO

Tania Budi in costum de baie

Jennifer Lopez are peste 50 de ani, iar  Salma Hayek are 53 de ani. Ambele arată excepțional și îmbrăcate și dezbrăcate în costumul de baie. Și lista poate continua. Dar avem și noi vedetele noastre care oricând se pot lua la întrecere cu cele de peste Ocean. Iar un exemplu în acest sens e Tania Budi (52 de ani). 

Cândva o prezență nelipsită la evenimentele mondene, Tania Budi a cam dispărut din lumina reflectoarelor. Are o afacere de care se ocupă și își trăiește viața departe de blitzurile paparazzilor.

Asta, deși ar avea ce arăta. Vedeta postează din când în când, pentru fani, instantanee în costum de baie. Instantanee care, pe bună dreptate, smulg ropote de aplauze, traduse în like-uri în lumea virtuală.

Arată atât de bine încât ar putea trece oricând ca fiind o tânără de nici 30 de ani! Mijloc tras prin inel, abdomen, picioare și brațe tonifiate, piele fără cusur, privire copilărească, dar care oglindește încrederea unei femei mature.

Cum locuiește la malul mării, vedeta profită de ultimele zile de plajă și-și pune la punct bronzul pentru sezonul rece. Într-un costum de baie simplu, Tania Budi arată că ea însăși e bijuteria.

Dacă are sau nu operații estetice, nici nu mai contează. Arată oricum excelent și, chiar dacă a trecut prin cabinetul vreunui medic estetician, rezultatul e foatre natural. Să nu uităm, totuși, că Tania a fost mereu o femeie frumoasă, care a știut cum să se îngrijească.

Vezi și Secretul siluetei frumoasei Nicole Scherzinger. După ce mănâncă un bol mare de paste, face asta cu David Beckham

Cuitește și: