Avea doar 16 ani când juca în „Tânăr și neliniștit”, iar acum este o femeie fericită și de succes

Avea doar 16 ani când juca în „Tânăr și neliniștit”, iar acum este o femeie fericită și de succes

Actrița americană Heather Tom avea doar 16 ani când a apărut în serialul „Tânăr și neliniștit', în rolul Victoriei Newman. Aceasta a ajuns la vârsta de 41 de ani și este o femeie împlinită fericită și e foarte sexy.

 

A devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul din  „Tânăr și neliniștit', cel mai lung serial din istorie,  unde a interpretat rolul Victoriei Newman, fiica lui Victor Newman și a lui Nikki Newman din 1991 până în 2003, când a fost înlocuită cu Amelia Heinle.

Deși încearcă să-și țină viața personală departe de atenția publicului, Heather a devenit una dintre cele mai premiate actrițe de seriale. A câștigat până acum nu mai puțin de opt premii Emmy și a jucat în seriale de succes precum „Mentalistul', „Dădaca', „Lege și ordine', „Monk' sau „Whos The Boss',  iar de 10 ani joacă și în serialul „Dragoste și putere'.

Citește și: Prințesa Charlotte o moștenește pe regretata ei bunică. La ce se aseamănă perfect cu prințesa Diana. Iată ce spun Kate Middleton și prințul William despre fiica lor

Și-a cunoscut soțul în 1996

Heather are noroc atât pe plan profesional, cât și personal. Pe lângă faptul că a fost distribuită doar în seriale celebre, aceasta se iubește de mai bine de 20 de ani cu același bărbat. Ea l-a întâlnit pe James Achor, un producător de muzică de film, în anul 1996, pe vremea când juca în „Tânăr și neliniștit'. După o relație de 15 ani, ei s-au căsătorit pe 17 septembrie 2011 și au un băiețel superb, Zane Alexander Achor, în vârstă de șase ani. În ciuda faptului că sunt împreună de atâta timp, cei doi par îndrăgostiți ca în prima zi și la evenimente apar mereu ținându-se de mână și foarte afectoși unul cu celălalt.

„The Young and the Restless', așa cum se numește serialul în engleză, a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS și a fost continuat  și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade.

Citește și: