Au trecut 40 de ani de la premiera filmului Grease, cu John Travolta și Olivia Newton John. Cum arătau atunci și cum arată acum | GALERIE FOTO

Au trecut 40 de ani de la premiera filmului Grease, cu John Travolta și Olivia Newton John. Cum arătau atunci și cum arată acum | GALERIE FOTO

La 40 de ani de la premiera filmului 'Grease', actorii din rolurile principale, John Travolta și Olivia Newton John, s-au reunit pe aceeași scenă, în cadrul G’Day USA, în Los Angeles. Iar Internetul s-a umplut de fotografii în care cei doi sunt cu mult mai tineri, în vremea când cântau și dansau frenetic în filmul care a fermecat multe generații.

Un John Travolta vizibil îmbătrânit, cu părul și barba albe, dar zâmbitor și încă prezentabil la cei 63 de ani ai săi, a avut-o la braț pe Olivia, o femeie foarte frumoasă la cei 69 de ani ai săi.

Diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară

În continuare blondă și cu părul tuns până aproape de umeri, Olivia a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, care i-a pus perfect în valoare silueta. Din păcate, în ciuda zâmbetului afișat, actrița nu trece prin momente fericite. Ea se luptă cu cancerul mamar pentru a doua oară.

Vedeta a fost diagnosticată cu cancer, pentru a doua oară, în mai. În noiembrie declara însă că se simțea deja mai bine și se întorsese la muncă.

'Când cânt melodiile pe care le iubesc e ca un dar. Turneele cu trupa mea mă vindecă', a mai spus Olivia Newton John.

Tot atunci vedeta dezvăluia că fostul ei coleg de platou John Travolta o sună mereu ca să afle cum se simte.

Vezi și Celebri, de succes, dar fără diplomă de BAC: Mai marii Hollywood-ului care s-au lăsat de școală| GALERIE FOTO

Citește și: