Au început regretele? Lui Meghan Markle îi este deja dor de viața pe care o avea înainte să devină ducesă de Sussex. Iată ce îi lipsește cel mai mult

Au început regretele? Lui Meghan Markle îi este deja dor de viața pe care o avea înainte să devină ducesă de Sussex. Iată ce îi lipsește cel mai mult

Meghan Markle a devenit soția prințului Harry pe 19 mai și recunoaște că viața ei s-a schimbat radical, dar și faptul că are un mare regret. Mai exact, ducesei de Sussex îi este dor de viața ei de înainte de căsătorie și de slujba ei în actorie.

 

Meghan Markle şi prinţul Harry au fost miercuri, într-o vizită oficială, în Irlanda, iar în timp ce se aflau în Dublin, înconjurați de mulțime, ducesa de Sussex a vorbit cu câțiva dintre fani.  Printre aceștia s-a numărat și Fiona Moore, o admiratoare a fostei actrițe, care a avut norocul să vorbească câteva secunde cu soția roșcovanului. În mod, surprinzător, Meghan i-a mărturisit în timpul discuției că îi e dor de actorie.

Deşi  e admirată în întreaga lume și duce o viață de prințesă, alături de prințul Harry, având foarte multe beneficii în calitate de membră a familiei regală, ducesa de Sussex recunoaște că deja duce dorul la câteva lucruri la care a fost nevoită să renunțe, iar cel mai tare îi lipsesc zilele în care se afla pe platoul de filmare.   „I-am spus că sunt o mare admiratoare  a serialului «Suits» și i-am zis că îmi lipsește , și mi-a răspuns «Şi mie îmi lipseşte serialul». Era foarte relaxată şi zâmbitoare', a  declarat Fiona Moore pentru revista Hello.

Citește și: Manuela Hărăbor, vacanță în Bulgaria! Nu degeaba e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Imagini de colecție cu „Pădureanca'

Meghan Markle s-a retras din serialul „Suits', în luna aprilie

În luna aprilie, Meghan s-a retras din serialul de succes „Suits', unde juca rolul personajului principal, Rachel Zane. În finalul sezonului șapte, rachel s-a căsătorit cu Mike Ross, interpretat de actorul Patrick J. Adams. Cei doi au avut o scenă extrem de emoționantă, în care Rachel mergea la altar pe medolia lui Jonh Legend, „All of Me'.O lună mai târziu, Meghan a mers și în viața reală, în fața altarului pentru a se căsători cu prințul Harry, devenind ducesă de Sussex.

 

Deși a renunțat la actorie, Markle încă mai păstrează legătura cu actorii din serialul, care a făcut-o celebră, iar mulți dintre ei au fost invitați și la nunta ei. Printre aceștia s-au numărat Patrick J. Adams, Gina Torres, Gabriel Macht, Sarah Rafferty și Rick Hoffman.

Citește și: