Anunțul că se lucrează deja la o astfel de peliculă a fost făcut încă de la sfârșitul anului trecut, după logodna celor doi. Iar de atunci au început speculațiile, toată lumea întrebându-se ce actori vor fi aleși.

Iată că apar primele informații legate de actorii principali. Se pare că Meghan Markle va fi jucată de Parisa Fitz-Henley, o actriță care aduce cu logodnica prințului Harry. Americancă și ea, deși originară din Jamaica, e o actriță mai puțin cunoscută, chiar dacă a jucat și în seriale TV, inclusiv ”CSI: NYși în câteva filme.

Cariera ei a început în 2006, iar după acest rol cel mai probabil toată lumea îi va ști numele. De menționat e faptul că Parisa e mai vârstnică decât Meghan, ea având 40 de ani.

Pentru rolul prințului Harry a fost ales Murray Fraser, de asemeni un actor mai puțin cunoscut. Acesta l-a jucat pe Jason Denny în mini-seria TV ”The Loch”.

actrita va juca Meghan MarkleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fanii prințului Harry și a logodnicei sale vor afla din film cum s-au cunoscut cei doi, prin prieteni comuni, cum a început povestea lor de dragoste, cum au făcut față presiunii media, odată ce relația lor a devenit publică.

Se va afla și cum au procedat pentru a ține atâta vreme secretă dragostea lor și cum a reacționat familia regală când s-a aflat că fratele lui William vrea să ia de soție o femeie mai în vârstă, divorțată și cu origini africane.

Filmările vor începe chiar în această lună, în Vancouver și Los Angeles. Fimul va fi lansat anul acesta, după nunta lui Harry cu Meghan, care va avea loc în 19 mai.

Foto: Instagram/Twitter/Hepta

Vezi și A început numărătoarea inversă: Mai sunt puțin peste 4 luni până la nunta lui Harry. Reguli de protocol pe care prințul trebuie să le respecte

Citește și: