Au făcut curățenie de Sărbători și au găsit un bilet câștigător la Loterie. Dar e interesant ce vor face cu banii

au facut curatenie de sarbatori si au gasit un bilet castigator la loterie

Doi soți din Louisiana, SUA, au avut surpriza vieții lor când au găsit un teanc de bilete la Loterie, uitate într-un sertar. S-a dovedit că unul dintre bilete este câștigător.

Harold şi Tina Ehrenberg au vrut să-și întâmpine cum se cuvine oaspeții de Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving), așa că s-au apucat să-și curețe temeinic casa. Într-un sertar al noptierei Tinei au găsit un teand de bilete la Loterie, de care amândoi uitaseră.

Le-au verificat și s-a dovedit că unul avea combinația câștigătoare: 03-07-30-31-35-38.

Biletul ar fi putut să nu le aducă nimic, doar frustrări, dacă l-ar fi descoperit două săptămâni mai târziu, când devenea invalid. Perioada de revendicare a premiului era aproape pe trecute, aceasta fiind de 180 de zile.

Banii vor fi plasați în fondul de pensii

După plătirea impozitelor, cei doi vor fi mai bogați cu 1.274.313 de dolari. O avere, dar de care cuplul nu plănuiește să se bucure imediat. Suma va fi plasată în fondul de pensii, au declarat ei. „Nu ne-am propus să facem nebunii sau mari călătorii”, a spus Tina.

Foto: Facebook

Vezi și Un milionar își dă vila pe gratis, cu tot Rolls Royce, mobilă, un tractor și ceva bani gheață: 50.000 de lire sterline!

Citește și: