Au făcut cununia civilă în mare secret, iar acum și-au unit destinele într-o nuntă de vis pe insula Capri. Ce frumoasă a fost mireasă

Au făcut cununia civilă în mare secret, iar acum și-au unit destinele într-o nuntă de vis pe insula Capri. Ce frumoasă a fost mireasă

Heidi Klum e este în culmea fericirii. După ce s-a căsătorit civil cu tinerelul Tom Kaulitz, în luna februarie, cei doi au mers la începutul lunii în fața altarului, pe insula Capri, din Italia, într-un decor de vis.

 

Rockerul de la Tokio Hotel, în vârstă de 29 de ani,  și celebrul fotomodel s-au căsătorit prima data, la primăria din  Beverly Hills, în februarie, în cadrul unei cununii secrete, la doar două luni după ce s-au logodit. Însă, pentru cununia religioasă lucrurile și-au dorit ceva cu totul special. Ei au ales să-și unească destinele în Capri, Italia,  pe 3 august, la bordul unui yacht de lux, unde au fost invitaţi doar familiile şi prietenii apropiaţi ai celor doi miri.

Desi se află la a treia căsătorie, Heidi Klum a purtat o superbă rochie de mireasă alba  ivory, cu umerii goi și mâneci bufante, ornată cu multe paiete, în timp ce mirele s-a asortat cu frumoasa lui parteneră şi a purtat un costum alb.

 

View this post on Instagram

 

@heidiklum e @tomkaulitz.0620 get married…again! Dopo le nozze celebrate con rito civile lo scorso febbraio, la famosa top model e il cantante dei Tokyo Hotel hanno rinnovato le loro promesse e festeggiato in grande stile a bordo dello yacht Christina O, fermo davanti la costa di Capri. Lo yacht è uno dei più famosi e lussuosi del mondo e ha una lunga storia di nozze e visitatori celebri, tra i quali Grace Kelly e Jacqueline Kennedy! Cosa ne pensate? … #heidiklum #tomkaulitz #heidiklumwedding #wedding #hollywood #topmodel #weddingday #weddinginitaly #capri #news #amazing #bride #groom #bridedress #weddingdress #matrimonio #italy #love

A post shared by Weddings Luxury (@weddingsluxury) on

Revista People a dezvăluit că Heidi și Tom au ales să facă nunta la bordul unuia dintre cele mai luxoase yacht-uri din lume, denumit Christina O. Ceremonia a fost oficiată  chiar fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz, care este, de asemenea, membru al formaţiei Tokio Hotel. Ulterior, Heidi s-a schimbat într-o rochie albă simplă, strânsă pe corp.

 

Cei doi au început o relație la începutul anului 2018, însă iubirea dintre ei este atât de mare, încât acesta a convins-o pe Heidi să meargă în fața altarului pentru a treia oară. Mai mult, presa americană scrie că Heidi ar fi din nou însărcinată și cei doi se pregătesc să devină părinți. În plus, ei au ales să-și petreacă luna de miere tot în Capri, pe iaht, de unde au postat mai multe imagini. O fotografie în care fostul fotomodel apare cu sânii la vedere a strâns rapid peste 400.000 de like-uri.

Heidi Klum are 4 copii

Heidi şi Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel s-au afișat pentru prima dată împreună în public în mai anul trecut. Vedeta nu pare deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ei de 17 ani. Ea a fost cea care a făcut anunțul logodnei pe rețelele de socializare.

‘Este cea mai dulce, grijulie şi iubitoare persoană. Mă simt atât de norocoasă. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost atât de fericită în viaţa mea. E absolut minunat. Poate pentru că el e de origine germană şi ne înţelegem într-un mod diferit.

Vedeta a mai fost căsătorită cu Ric Pipino timp de 5 ani din 1997 până în 2002, iar în 2005 s-a căsătorit cu artistul Seal. Cei doi au divorțat după 9 ani de mariaj și au împreună patru copii: două fete- Lou (10 ani) și Leni (15 ani)- și doi băieți Johan (12 ani) și Henry-14 ani.

Citește și: