”Așteptându-l pe Nick” de Nora Roberts. Totuși, dragostea vine de unde nu te aștepți

”Așteptându-l pe Nick” de Nora Roberts

Frederica Kimball a așteptat toată viața ei să crească și să devină femeie. A așteptat ziua în care Nicholas LeBeck se va îndrăgosti de ea și o va dori cu disperare. ”Așteptându-l pe Nick” a fost motto-ul vieții ei de până acum. Dar la 24 de ani este, în sfârșit, gata.

O femeie cu un plan

”Așteptându-l pe Nick”, Frederica nu și-a pierdut timpul. Și-a terminat studiile și se va muta din orășelul ei provincial în cosmopolitul New York, locul în care trăiește Nick. Are un plan bine pus la punct. Își va găsi o locuință cochetă, îl va convinge să devină parteneri de afaceri și, apoi, îl va cuceri. Bineînțeles că o cerere în căsătorie va apărea curând.

”Așteptându-l pe Nick” poate deveni un hit pe Broadway

Dar oare Nick ce spune? El este unul dintre compozitorii de succes de pe Broadway, dar și un bărbat cu un trecut tumultuos. O știe pe Frederica din copilărie. Întotdeauna a considerat-o o copilă dulce și drăguță. Crede că o iubește ca pe sora lui mai mică. Deși nu a mai văzut-o de multă vreme, se bucură că va veni să stea aproape de el. Poate vor și lucra împreună, ea fiind o talentată textieră. Dar nu se aștepta la această transformare. Freddie se comportă ca o femeie și încă ce femeie! Îl face să simtă pentru ea lucruri pe care niciun frate nu ar trebui să le simtă… Așteptarea a luat sfârșit, dar dorința abia se întețește.

”Așteptându-l pe Nick” este al cincilea volum din seria ”Stanislaski” de Nora Roberts. Te va încânta o nouă poveste de dragoste în minunatul clan ucrainiano – irlandezo – francez.

Loading...