Astăzi e Lună Nouă! 3 zodii vor avea parte de schimbări neașteptate!

Lună Nouă

Cu această Lună Nouă care intră în zodia Balanței începând de azi, 19 octombrie, și va avea influențe puternice până la mijlocul lunii noiembrie. Pentru câteva zodii, este un eveniment providențial și va aduce schimbări neașteptate care le ajută să își echilibreze viața.

 

Luna nouă din Balanță este benefică în primul rând pentru toți cei care s-au născut pe data de 19, indiferent de zodia lor. Pentru ei, întâlnirea dintre Soare și Lună pe același segment de zodiac este un moment al darurilor și al veștilor bune.

Pot beneficia acum de evenimente ieșite din comun, de propuneri interesante legate de călătorii sau chiar de carieră. Luna nouă le poate deschide un drum pe care nici nu îl visau. Dar nu toate zodiile sunt la fel de norocoase. Iată câteva dintre ele care vor avea parte tocmai de schimbările necesare să își echilibreze viața.

Gemenii au șansa să își echilibreze viața și să continue alt drum

Nativii gemeni care au probleme mari de cuplu, care au pierdut o dragoste sau au trecut printr-un divorț lung, vor reuși să își facă ordine în viață. Luna nouă din Balanță aduce vindecare și liniște, lasă în urmă rănile și durerea și ajută inima să regăsească puterea de a merge mai departe. O vreme, Gemenii trebuie să fie singuri pentru a-și echilibra sufletul, dar iubirea se va întoarce în viața lor.

Azi e Lună Nouă! Fecioarele au nevoie de liniște

Și nativii Fecioare au nevoie să își echilibreze viața din punct de vedere sentimental. Dar trebuie să învețe să asculte mai întâi, pentru a înțelege mai bine ce doresc partenerii lor de cuplu. Apoi, comunicarea va veni de la sine vor fi mai fericite în dragoste. Fecioarele care trebuie să lase în urmă durerea unei iubiri pierdute, vor reuși să găsească o preocupare nouă și să își canalizeze energia către lucruri mai frumoase.

Săgetătorii, bucuroși de schimbare

Zodia Săgetătorului are multe beneficii în urma acestui eveniment astral. Pentru nativii ei, Luna nouă din Balanță înseamnă o descoperire care îi ajută să își definească mai bine dorințele și planurile de viitor. Energia Lunii din Balanță li se potrivește de minune și le deschide o ușă pe care nu poate intra oricine.

Șansele pe care le au acum Săgetătorii sunt rare, sunt potrivite cu firea lor liberă și aventuroasă și vor fi încununtate de succes. Cine pleacă acum la drum lung, va ajunge mai departe decât spera.

sursa foto: 123rf.com