Artista a șocat, recent, declarând că sunt zile întregi în care nu mănâncă nimic. ”Eu pot să trăiesc și cu nimic. Am zile în care nu mănânc și nu pățesc nimic. Pur și simplu trăiesc cu aer”, a declarat Paula Seling într-o emisiune la Antena Stars.

E vegetariană în semn de protest

E de notorietate faptul că ea și soțul ei au renunțat amândoi la carne. Însă nu au procedat așa pentru că nu o consideră sănătoasă sau pentru că organismul lor nu ar avea nevoie de ea. ”(Decizia – n.red.) A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum”, spune vedeta.

E conștientă, însă, că această hotărâre îi poate afecta sănătatea, dar își asumă asta. ”Neavând totuși o dietă omnivoră, cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește”, mai afirmă cântăreața.

Prin urmare, din meniul vedetei fac parte în general salatele, dar și peștele sau fructele de mare. Când este pe drum, către concerte, e cel mai dificil, pentru că atunci își fac loc în meniu carbohidrații.

Paula Seling slabireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Metabolismul lent, dușmanul din umbă

”Eu nu cred în diete, eu cred în stil de viață. Dacă ai un stil de viață sănătos, atunci e ok. Eu sunt o persoană foarte sportivă și am un metabolism lent. În perioadele în care am timp să fac sport și să mă ocup de mine, în perioadele respective sunt ok”, declara Paula Seling la începutul anului.

Tot atunci spunea că, în ceea ce privește sportul, alege alergatul. În plus, a lucrat și cu un antrenor profesionist.

Eu am lucrat cu Florin Uceanu de vreo 8-9 ani, el este multiplu campion la fitness și bodybuilding. El este cel care m-a îndrumat să am o viață sănătoasă și din punct de vedere al sportului, al condiției fizice.

Mai nou am încercat și altceva, pentru că din cauza studiului (din timpul Conservatorului – n. red.) am făcut spondiloză cervicală, care înseamnă niște dureri la cap și nivelul gâtului. Din cauza asta a trebuie să găsesc alte modalități de a lucra partea de sus a corpului și aceasta este X-body. Mă ajută foarte mult.

Îmi place foarte mult să fac sport, îmi place să alerg a mai spus Paula Seling.

Vezi și Ozana Barabancea nu se mai oprește din slăbit. Se subțiază văzând cu ochii! | GALERIE FOTO

Citește și: