Asta DA surpriză! Iată cine o va conduce la altar pe Meghan Markle!

Asta DA surpriză! Iată cine o va conduce la altar pe Meghan Markle!

Casa regală britanică a dezvăluit cine o va conduce la altar pe Meghan Markle, după ce tatăl ei a fost operat pe inimă și nu mai poate participa la nuntă. În urma întâlnirii pe care membrii casei regale au avut-o cu mama fostei actrițe, Doria, aceștia au decis ca acest rol să fie luat de tatăl mirelui, prințul Charles. 

Palatul Kensington a anunțat oficial că prințul Charles este cel care o va conduce pe Meghan Markle în fața altarului, sâmbătă, la nunta fiului lui, prințul Harry. Decizia a fost luată la doar o zi după ce bruneta a confirmat într-un comunicat că tatăl ei va lipsi de la eveniment din cauza unor motive medicale. 

Inițial s-a crezut că mama fostei actrițe americane, Doria Ragland, va lua locul tatălui lui Meghan, Thomas Markle, însă se pare că în cele din urmă acest rol i-a fost atribuit prințului Charles.

„Domnișoara Meghan Markle l-a rugat pe Altețea Sa Regală Prințul de Wales să o conducă la altar în capela St George’s, în ziua nunții. Prințul de Wales este încântată că poate să-i ureze bun-venit în familia regală domnișoarei Markle, în acest mod”, se arată în comunicatul palatului Kensington.

Thomas Markle a fost operat pe inimă

Viitoarea soție a prințului Harry a vorbit joi despre starea de sănătate a tatălui ei și a explicat de ce Thomas Markle nu va participa la nuntă, într-un comunicat publicat pe pagina de Twitter a palatului Kensington. „Din păcate, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Întotdeauna mi-a păsat de tatăl meu și sper că acum are timpul necesar să se concentreze pe sănătatea lui. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere. Vreau să știți că eu și Harry abia așteptăm să sărbătorim cu voi ziua noastră specială de sâmbătă”, a declarat Meghan.

Citește și:Meghan Markle trăiește un adevărat coșmar. Sora ei a ajuns la spital, după ce a fost urmărită de paparazzi. Ce acuzații îi aduce viitoarei miresei

Surse de la palat au dezvăluit că ea este foarte îngrijorată pentru tatăl ei, dar este înconjurată de prieteni și abia așteaptă nunta.

”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Citește și:

Loading...