Asta da atitudine! Orlando Bloom a oprit un spectacol de două ori, extrem de furios

Orlando Bloom a oprit un spectacol

Nu multă lume știe că actorul Orlando Bloom, cunoscut din filme ca ”Pirații din Caraibe” sau ”Stăpânul inelelor”, joacă și teatru, pe scenă. Joi, în timpul unei reprezentații susținute la Londra, a arătat fanilor o nouă fațetă a sa, pe care nu o știau.

Se pare că fostul soț al modelului Miranda Kerr, cu care are și un copil, este și o persoană cu atitudine, care ține să-și spună părerea atunci când are una. Actorul s-a arătat extrem de deranjat că cineva din public folosea iPad-ul în timp ce actorii erau în plin proces creativ. Prin urmare, a oprit reprezentația și i-a spus persoanei respective, cu o voce ușor ridicată: ”Vreau să pui iPad-ul acela deoparte acum!”.

Sigur, poate formula aleasă pentru a comunica spectatorului că ar fi drăguț să acorde întreaga atenție celor de pe scenă și să nu-i deranjeze pe cei din jur nu a fost cea mai elegantă, dar, în final, a avut dreptate.

”Lasă deoparte afurisitul ăla de iPad. Eu aștept!”

Însă pentru că spectatorul nu s-a conformat, peste ceva vreme, Orlando Bloom a oprit din nou piesa, adresându-i-se și mai puțin elegant spectatorului nerespectuos: ”Lasă deoparte afurisitul ăla de iPad. Eu aștept”.

Potrivit unui internaut care a asistat la întreaga scenă, se pare că spectatorul căruia i s-a adresat Bloom încerca, de fapt, să-l filmeze. Mai mult, ar fi fost vorba despre o femeie.

Un alt internaut susține că modul de adresare adoptat de actor era unul propriu personajului pe care îl juca. Practic, Bloom a rămas în pielea personajului chiar și atunci când a oprit show-ul.

Se pare că nu e prima oară când Bloom procedează astfel. În timpul unui spectacol susținut recent, cineva a încercat să facă o poză cu telefonul mobil, moment în care Bloom s-a enervat și i-a spus persoanei în cauză să lase deoparte telefonul.

Britanicii fac coadă să-l vadă pe Bloom în ”Killer Joe”, o comedie neagră, mai cu seamă că există câteva scene în care actorul își arată posteriorul.

Foto: Hepta

Vezi și Orlando Bloom era înnebunit după această actriță când avea 20 de ani. Obișnuia să o spioneze

Citește și:

Loading...