Găsește culorile care te avantajează

Primul lucru pe care ar fi bine să-l faci în ceea ce privește hainele tale este să descoperi culorile care ți se potrivesc cel mai bine. Ca să identifici toate nuanțele ideale pentru tine, este obligatoriu să ții cont de subtonul pielii tale, precum și de culorile ochilor și părului. Hainele pe care le porți trebuie nu doar să se potrivească cu subtonul pielii și cu nuanțele ochilor și părului, ci și să îți scoată în evidență trăsăturile fizice. Un alt lucru pe care îl poți face dacă vrei să vezi ce nuanțe ți se potrivesc cel mai bine este să lucrezi cu roata culorilor, o reprezentare grafică a tuturor culorilor din spectrul cromatic. Roate respectivă include culori primare, intermediare, secundare, calde, reci, neutre și nonculori. Citește despre fiecare tip de nuanțe și găsește combinațiile de culori ideale pentru tine.

Începe din garderoba ta

Ca să înveți cum să asortezi hainele îți recomandăm să începi cu piesele vestimentare din garderoba ta. Înainte să te apuci să probezi și să combini hainele, ca să înțelegi cum să le asortezi, cel mai bine ar fi să-ți faci ordine și curățenie în dulapuri și în celelalte spații de depozitare de la tine din casă. Dintre toate obiectele tale de îmbrăcăminte, păstrează-le doar pe cele pe care intenționezi să le porți. Hainele demodate sau care nu-ți mai plac le poți vinde, dona ori arunca la ghenă. După ce rămâi doar cu piesele de care ești mulțumită, începe să exersezi asortarea hainelor.

Construiește-ți o nouă garderobă

În cazul în care nu ești mulțumită de hainele pe care le ai acasă, este timpul să-ți construiești o nouă garderobă. În viitoarea ta garderobă ar fi bine să se regăsească următoarele obiecte de îmbrăcăminte: pantaloni, bluze, tricouri, cămăși, pulovere, cardigane pentru femei, rochii, fuste, topuri, jachete, paltoane, costume, sacouri și geci. Pentru toate hainele menționate anterior merită să mergi în Mango Outlet.

Nu uita de accesorii și de încălțăminte

În asortarea hainelor, accesoriile și încălțămintea joacă un rol esențial. Prin urmare, ca să-ți asortezi perfect hainele este nevoie să fii atentă atât la accesorii cât și la încălțăminte. La capitolul accesorii intră coliere, pandantive, lănțișoare, brățări, inele, eșarfe, broșe, pălării și agrafe. Când vine vorba de încălțăminte, orice femeie ar fi bine să aibă acasă pantofi cu toc înalt, pantofi cu toc jos, balerini, teniși, pantofi sport, botine, sandale și cizme. Când îți cumperi o pereche de încălțăminte nouă, pune accentul pe confortul și pe sănătatea picioarelor tale, iar abia apoi te poți concentra pe latura estetică.

(P) Material realizat împreună cu Fashion House

Sursa foto: https://pixabay.com/en/model-woman-conceptual-fashion-2614569/