Este însărcinată! Va deveni mămică pentru prima dată! Ce frumos a făcut anunțul: „O familie în creștere…”

Este însărcinată! Va deveni mămică pentru prima dată! Ce frumos a făcut anunțul: „O familie în creștere...”

Modelul plus-size Ashley Graham a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată la 31 de ani. Anunțul l-a făcut pe instagram chiar în ziua în care ea și soțul ei, Justin Ervin, sărbătoreau nouă ani de căsătorie.

„Acum nouă ani azi m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai grozavă aventură alături de persoana mea preferată.Azi ne simțim binecuvântați, recunoscători și bucuroși să celebrăm ca o FAMILIE ÎN CREȘTERE. Aniversare fericită, Justin. Viața noastră este pe cale să devină și mai frumoasă', a scris ieri Ashley.

 

 

View this post on Instagram

 

Nine years ago today, I married the love of my life. It has been the best journey with my favorite person in the world! Today, we are feeling so blessed, grateful and excited to celebrate with our GROWING FAMILY! Happy anniversary, @mrjustinervin ❤️ Life is about to get even better. ?

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on


Mai mult, Justin Ervin, de profesie regizor, a publicat o sonogramă, alături de două fotografii mai vechi ale cuplului.

Lângă acestea, producătorul a scris: „Pentru iubirea și inspirația mea de zi cu zi. Aniversare fericită, Ashley! Acești nouă ani au trecut asemeni unei vieți. Asta probabil pentru că viața mea a început odată cu momentul în care te-am cunoscut. Acum că ne-am făcut o viață împreună, hai să dăm viață împreună. Te iubesc, ne iubesc. Ne iubesc pe toți ', a scris acesta.

Ashley și Justin s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când modelul avea doar 22 de ani, scrie People.

 

Citește și: