Așchia nu sare departe de trunchi. Tatăl ei, Eros Ramazzotti, era unul dintre cei mai doriți bărbați. Iată ce frumoasă este și fiica lui cea mare!

Eros si Aurora

Multă vreme, Eros Ramazzotti a fost un adevărat sex-simbol. Și acum, la cei peste 50 de ani ai săi e un bărbat despre care se poate spune că încă arată bine. Dar vremea sa apune ușor, venind cea a celor trei copii ai săi.

Atristul are trei copii, rezultați din două mariaje, cu Michelle Hunziker (41 de ani) și cu Marica Pellegrinelli (26 de ani). Din cel de-al doilea mariaj, cu fotomodelul de 26 de ani, Eros îi are pe Raffaella Maria și Gabrio Tullio.

Cât despre Aurora, fiica sa ca mare, aceasta are deja 22 de ani și a moștenit frumusețea mamei. Aceasta cochetează cu muzica, cu televiziunea și este și model.

Modestă, la un un moment dat, când a fost întrebată dacă nu o interesează o carieră în televiziune (mama sa fiind prezentatoare), Aurora a răspuns: „Ideal ar fi să urmez o carieră ca a mamei mele, dar eu nu sunt la fel de frumoasă precum ea'.

Însă fotografiile de pe rețelele de socializare spun altceva, iar dovadă stau cei aprozimativ 1,5 milioane de fani de pe Instagram, mai mulți decat are celebrul său tată.

Aflată în lumea showbiz-ului de mult timp, tânăra abia acum se gândește să urmeze o facultate, fiind atrasă de sociologie. 'Simt nevoia să studiez, să învăț, dar nu știu dacă am timp să mă ocup și de asta și de muzică', declară ea.

Vezi și Eros Ramazzotti e îndrăgostit lulea la 54 de ani. Cum arată femeia care i-a furat inima. S-au căsătorit în mare secret

Citește și: