Așa ceva nu s-a mai întâmplat în familia regală! Meghan Markle vrea ca la nunta ei să…

Așa ceva nu s-a mai întâmplat în familia regală! Meghan Markle vrea ca la nunta ei să…

Meghan Markle urmează să devină pe 19 mai soția prințului Harry, însă celebra actriță va încălca tradiția regală și la marele eveniment.

 

Potrivit The Sunday Times, Meghan vrea să țină un discurs la petrecerea de la nuntă, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum la o nuntă regală. Mai exact, starul din „Suits' vrea să țină un toast pentru noul ei soț, chiar și pentru regină și pentru toți membrii familiei regale, în care să-și arate afecțiunea și vrea îndrăzni chiar să facă și câteva „glumițe', potrivit publicației.

În schimb, tatălui ei, Thomas Markle, care nu a apărut deloc în lumina reflectoarelor de când s-a făcut anunțul oficial al logodnei,  nu i s-a cerut să țină un discurs în fața celor 800 de persoane ce vor participa la castelul Windsor la nunta regală. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, fost regizor, și-a anunțat însă intenția de a-și conduce fiica la altar.

Meghan Markle și prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai

Meghan nu s-a sfiit niciodată să se facă auzită în public. Actrița a apărut în șapte sezoane ale serialului „Suits' și este obișnuită să vorbească în fața a sute de oameni.

În 2015, a ținut un speech puternic într-o conferință ONU pentru femei, în calitate de ambasador al agenției ONU, Entitatea Națiunilor Unite pentru egalitatea de gen și emanciparea femeilor. „Sunt mândră că sunt femeie și sunt o feministă. O soție e egală cu soțul ei, o soră cu fratele ei, , nu mai bună, nu mai rea, sunt egali. Nu este suficient să vorbim despre egalitate, trebuie să credem în ea ', a spus Meghan, fără măcar să aibă un discurs scris.

Mezinul familiei regale și Meghan își vor uni destinele pe 19 mai. Cuplul a ales să se căsătorească la capela St George de la castelul Windsor.

Citește și: