Așa arată un model celebru la 66 de ani! Ireproșabil! E cea care a lansat slipul înalt: ”Pe vremea aceea nu exista Photoshop”

cum arata in prezent Christine Brinkley

Cine nu și-o amintește pe Christie Brinkley, model celebru atât în anii 70, cât și 80, 90 si nu numai? E cea care poza pentru prima oară cu un slip înalt, care dezvelea coapsele, într-o vreme în care se purtau doar slipii gen pantaloni scurți.

Sigur, era nevoie, în 1977, anul despre care vorbim, de un gen de corp care să se preteze la o astfel de formă de slip. Iar Christie Brinkley a fost considerată potrivită.

Asta chiar dacă, spune modelul, acum în vârstă de 66 de ani, avea destul de multe complexe. Nici nu știa cum se îmbracă așa ceva. I se părea ireal. În plus, i se părea că era foarte grasă. 'Pe vremea aceea nu exista Photoshop, iar fotografiile nu erau retușate', explică modelul.

Chiar și așa, coperta pentru care a pozat ea în Cosmopolitan, în costumul de baie purpuriu, avea să devină emblematică și să transforme coapsele în vedete.

Acum, Brinkley, chiar și la 66 de ani, e în continuare model. Și pe bună dreptate, pentru că are un corp, o piele și un zâmbet la care multe femei ar jindui.

În plus, Brinkley e și actriță, grafician, om de televiziune, fotograf, scriitor, designer, activist pentru drepturile omului și mediu.

Divorțată de 4 ori

A fost căsătorită de patru ori, inclusiv cu muzicianul Billy Joel, în perioada 1985 – 1994. De altfel, ea chiar apare în mai multe dintre videoclipurile pieselor sale. Ultimul mariaj s-a sfârșit în 2008.

Brinkley a fost numită de mai multe reviste prestigioase una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor.

Dar chiar un reper în materie de frumusețe, modelul a avut mereu nesiguranțele sale, care au ținut de înfățișare. Nu și acum, când în sfârșit se simte eliberată. 'Odată cu vârsta, vin și înțelepciunea și încrederea în propria persoană, pe care le găsesc eliberatoare', declara actrița recent.

La 66 de ani, vedeta afirmă că abia acum se simte perfect în pielea sa, pe care în sfârșit o și admiră și iubește mai mult decât oricând.

Vezi și Cum arată fiica răposatului David Bowie și a modelului Iman. Are deja 19 ani și a fost mereu ținută departe de ochii publicului | GALERIE FOTO

Citește și: