Așa arată părinții lui Robbie Williams. Prima fotografie cu toți trei în 45 de ani!

parintii lui Robbie Williams

Ai senzația că tot ce ține de viața vedetelor e perfect. Bani, faimă, familie armonioasă… Lucrurile nu stau tocmai așa în toate cazurile. Robbie Williams, de exemplu, nu a avut parte niciodată de o familie completă. Părinții săi s-au despărțit la puțin timp după nașterea sa, așa că nici măcar nu avea o fotografie în care să se afle toți trei.

 

După 45 de ani, artistul în sfârșit se poate lăuda că are o poză cu mama și tatăl său. S-au pozat împreună după un concert pe care artistul l-a susținut în Las Vegas.

prima fotografie cu Robbie Williams si parintii sai

 

Ce-a ieșit a fost postat pe Instagram chiar de tatăl vedetei, Pete Conway. 'la petrecerea de după concert… Prima fotografie a lui Rob cu mama și tatăl său în 45 de ani…!! O bucățică de istorie care pur și simplu trebuia împărtășită… părinți mândri!… felicitări, fiule!', a scris tatăl lui Robbie Williams pe rețeaua de socializare.

 

Nu multă lume știe, însă și tatăl lui Robbie Williams este o celebritate. După ce a câștigat un concurs de talente în 1973, Pete Conway și-a părăsit familia, în 1977, pentru a găsi faima în showbiz.

 

Stâlpul familiei este mama lui Robbie, cea care a fost alături de Robbie în lupta sa cu drogurile și alcoolul. În 1998, Robbie Williams declara: 'Mama mea a fost stâlpul care m-a ținut sănătos mintal în timpul vieții mele nebune. E cea mai importantă femeie din viața mea și întotdeauna va fi'.

 

Între timp, aceasta împarte această misiune cu cea care i-a devenit soție artistului, Ayda Field, cu care Robbie are trei copii, ultimul născut de o mamă-surogat.

Vezi și Ayda Field vorbește deschis despre începuturile relației cu Robbie Williams. A fost părăsită de trei ori

Citește și: