Așa arată Naomi Campbell în costum de baie, la 48 de ani! Uite și ce iubit surpriză are!

Naomi campbell in costum de baie

”Generația de aur” a modellingului, cea a anilor 90, nu se dezice nici acum de această poreclă. Modele precum Claudia Schiffer, Cindy Crawford sau Naomi Campbell pot urca și acum, oricând, pe podium, alături de colege de breaslă cu 20 de ani mai tinere. Toate și-au menținut niște siluete cărora și să vrei și nu le găsești niciun cusur.

Sătpămâna trecută, Naomi Campbell, în vârstă de 48 de ani, a fost surprinsă de paparazzi în vacanță pe iaht, în Saint Tropez, Franța. Într-un costum alb cu imprimeu contrastant, vedeta a fost fotografiată din toate unghiurile, dezvăluind o siluetă feciorelnică, extrem de bine tonificată.

Niciun moment nu a fost însă conștientă că era fotografiată, ea ținând ochii în telefon. Nu se știe dacă fotografia marea sau era ocupată să-și facă selfie-uri.

La un moment dat, în fotografii, apare și un bărbat. Și e nimeni altul decât iluzionistul David Blaine. Tabloidele scriu că între cei doi e ceva mai mult decât prietenie, că el e noul iubit al ”Perlei negre”.

Naomi Campbell a format mulți ani un cuplu cu miliardarul rus Vladimir Doronin. Într-un final, relația s-a terminat cu scandal și nu cu o căsătorie, așa cum spera modelul.

Vezi și Naomi Campbell și mama sa ar putea fi surori! Așchia nu sare departe de trunchi

Citește și: