Așa arată camera în care prințul Harry și Meghan Markle iși vor petrece luna de miere

Harry si Meghan Markle isi vor petrece luna de miere

După ce vor fi cununați la Capela St. George a Palatului Windsor, în 19 mai, prințul Harry și Meghan Markle vor pleca în luna de miere în Namibia, au declarat surse apropiate cuplului.

Deși inițial se anunțase că Harry, în vârstă de 33 de ani, și Meghan, de 36 de ani, vor merge pe insula Nevis, din Caraibe, sau în Botswana, unde au aniversat primul an de relație, în cele din urmă cei doi au optat pentru țara din sud-vestul Africii.

Aceștia au lăsat organizarea calătoriei de lux pe seama agenției Natural Selection, care a aranjat ca prințul și viitoarea lui soție să stea în complexul Hoanib Valley Camp, care se află la o distanță de patru ore de mers cu mașina de cel mai apropiat oraș.

Cu alte cuvinte, însurățeii se vor bucura de toată intimitatea și nu riscă sa fie surprinși în fotografii de paparazzi.

Cât costă camera

Revenind la locul de cazare, unul nou-nouț, care nici nu a fost încă finalizat, termenul limită fiind deloc întâmplător în mai, aici o cameră se poate închiria cu 700 de dolari pe noapte. Potrivit surselor, Harry și Meghan vor închiria mai multe camere, pentru ca nimeni să nu știe exact în care dintre ele stau. În plus, așa se asigură că nu au nici vecini indiscreți.

Conform agenției de turism, Hoanib Valley Camp este ”un complex elegant și intim”, exact în sălbăticia deșertului. Sunt disponibile șase camere destul de simple, în armonie cu locul.

Mobila din camere e realizată din materiale locale și e opera celor care locuiesc în zonă.

Complexul e unul eco, beneficiind de energie solară. În plus, emisiile de carbon sunt menținute la cote cât mai mici.

În afară de luna de miere din Namibia, Harry și Meghan vor merge curând într-o drumeție în Grecia, înainte de nuntă. Și într-o excursie scurtă în Dublin, capitala Irlandei, după 19 mai.

Foto: Hepta

Citește și:

Loading...