Cu siguranță trece prin momente dificile, care îndeamnă la introspecție, care readuc în vizor nostalgii. Nu e de mirare că vedeta, actriță și cântăreață, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu părinții ei. Era încă un copil, nu știa ce îi rezervase viitorul.

”Nostalgie! Mă uit la privirea mamei și parcă e a mea! Port copilul din mine cu mine mereu!”, a scris vedeta pe Instagram.

Chiar fără a ști despre cine e vorba, n-ai cum să nu observi că e privirea Ancăi Țurcașiu. Vedeta seamănă detul de bine cu mama ei, tânără pe atunci. Din păcate, însă, aceasta nu mai e în viață.

Despre mama sa, Anca Țurcașiu spunea la un moment dat: ”Mă întorc des în adolescența mea. Cred că am fost foarte cuminte, am avut o copilărie frumoasă, de care îmi aduc aminte cu drag. Mama nu mai trăiește, a fost o persoană care nu mi-a arătat iubirea foarte tactil. Poate că am tânjit după asta, dar m-a iubit enorm, nimeni nu a făcut-o ca mama. Am avut o relație destul de alergată cu papucii prin casă”.

Crescând așa, Anca Țurcașiu a ales modelul de parenting complet opus, alintându-și băiatul ori de câte ori a avut ocazia. ”Eu sunt tactilă, îmi ating copilul, îl iau în brațe ți îl sărut”, povestea ea cu ani în urmă.

Vezi și Așa arăta Anca Țurcașiu acum 20 de ani! Parcă a fost ieri!

Citește și:

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital cu băiețelul său: ”Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci…”

S-a răzgândit. Regina Elisabeta a II-a se întoarce la palatul Buckingham