• o caserolă mare aripioare de pui
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri muștar picant
  • 2 linguri miere
  • ulei
  • cartofi pentru garnitură
  1. Aripioarele se curăță și se pârlesc la flacără, dacă este cazul, apoi se taie și se spală bine sub jet de apă rece.
  2. Se pun într-un vas încăpător și se unge bine fiecare aripă în parte, cu un amestec făcut din sos de soia, miere și muștar.
  3. Se ia vasul cu aripile de pui și se dă la rece pentru aproximativ 4 ore, la marinat.
  4. Apoi, se pun aripile în tava de cuptor alături de cartofi noi spălați și curățați, peste care se picură puțin ulei. Se lasă la cuptor 30 de minute.

Dacă vreți altă rețetă de aripioare picante puteți să o incercați pe asta- http://goo.gl/WLEaU8

Sursa foto:Shutterstock