Dacă tot suntem în plin sezon al grătarelor să nu omitem rețeta asta de aripioare la grătar cu sos de miere!

Ingrediente 

  • 12 aripioare
  • sucul unei lămâi verzi
  • o cană suc de mere
  • o linguriță praf de usturoi
  • o linguriță piper
  • o ceapă
  • sos barbeque amestecat cu miere
  1. Se prepară marinata, pentru care sucul de mere se amestecă cu sucul de lămâie, usturoiul, piperul și ceapa.
  2. Aripoarele se spală în prealabil sub jet de apă rece, apoi se usucă pe un prosop absorbant de bucătărie.
  3. Se așază aripioarele în marinata pregătită și se lasă așa pentru o oră.
  4. Se pun aripioarele pe grătar, stropindu-le cu marinata în care au stat.
  5. Când sunt gata, se ung cu sos de barbeque amestecat cu miere și se aduc la masă!

Sursa foto:Shutterstock