Ambii sunt de părere că pur și simplu ”nu e momentul potrivit” pentru așa ceva.

N-a mai contat inelul de logodnă de 100.000 de dolari, nici faptul că se mutaseră împreună într-un apartament de 16 milioane de dolari.

Ultima oară când cei doi au fost văzuți împreună a fost în 10 octombrie, când tatuajul lui Pete, după ureche, un iepuraș inspirat de logodnica sa, era acoperit de o inimă, semn că deja lucrurile nu mai mergeau cum trebuie.

Mai multe surse au povestit că, deși pe cei doi îi leagă încă sentimente, din punct de vedere romantic, legătura s-a terminat.

Acestea au mai spus că Ariana, de 25 de ani, are nevoie de timp pentru a-și pune la punct propriile gânduri.

În august, Pete, de 24 de ani, declara, întrebat fiind de un fan cum e să fii logodit cu Ariana. ”Sunt foarte, foarte norocos, sunt foarte, foarte iubit, foarte norocos mă simt. (…) Cred că suntem meniți să fim împreună”, spunea el atunci.

E clar că relația dintre ei a fost extrem de pasională, însă flacăra probabil a ars prea repede.

Deși e clar că, pentru moment, relația s-a terminat, cei doi nu exclud reluarea ei pe viitor, au mai spus sursele.

Fostul iubit a fost găsit mort, iar mulți au dat vina pe Ariana

Ariana Grande trece printr-o perioadă dificilă și e posibil ca acesta să fie adevăratul motiv al despărțirii. În urmă cu o lună, fostul ei iubit a fost găsit mort, cel mai probabil din cauza unei supradoze. Ea și Mac Miller, cântăreț de rap, avuseseră o relație de doi ani, din 2016 până în mai 2018.

Artista a fost învinuită, pe rețelele de socializare, pentru moartea rapperului, fiind nevoită, la un moment dat, să nu mai permită fanilor să comenteze pe contul ei de Instagram.

Încă o dovadă în plus că Ariana trece printr-o perioadă dificilă e faptul că a anunțat, vineri, că ia o pauză în carieră. Cântăreața și actrița le-a spus fanilor că trece ”prin iad”.

Vezi și Ariana Grande s-a logodit, după doar câteva săptămâni de relație. O poveste de dragoste cu multe complicații

Citește și: