Pe Ariana Grande o știi. Dar pe fratele ei gay? Cum a reacționat vedeta când el a anunțat-o că îi plac bărbații

Fratele Arianei Grande e gay

Nu multă lume știe că Ariana Grande are un frate care este homosexual declarat. Frankie Grande, care are 35 de ani, a fost cel care i-a spus surorii sale că are altă orientare sexuală decât marea majoritate.

A făcut asta cât Ariana, cântăreață și actriță, star al postului TV 'Nickelodeon' în adolescență, avea doar 11 ani. Dansatorul își amintește că avea mari emoții și nu știa cum să îi facă anunțul surorii sale. A mărturisit că își făcea mari griji legat de cum va reacționa aceasta, dar Ariana, cu 10 ani mai mică, s-a dovedit a fi mult mai înțeleaptă decât cei de-o vârstă cu ea.

'Îmi amintesc că îmi făceam foarte multe griji legat de cum să-i spun surorii mele mai mici. I-am zis, în final, <>. Și ea a răspuns: <> Iar eu i-am zis: <>. Ea a continuat: <>. Iar eu mă întrebam: <> Așa că totul a mers foarte bine'.

Cât despre anunțul făcut mamei sale, Frankie, care este frate vitreg cu Ariana, își amintește că mama sa s-a temut în ceea ce privește sănătatea sa, dat fiind stilul său de viață și faptul că pierduse deja câțiva prieteni din cauza SIDA. Altfel, însă, l-a sprijinit complet în ceea ce privește sexualitatea sa.

Faptul că a trăit lângă un frate gay pe care îl adoră (iar sentimentul e reciproc) a ajutat-o pe Ariana să înțeleagă și să accepte această lume, ba chiar și so sprijine de câte ori are ocazia. Cel mai recent hit al său, 'No Tears Left To Cry', e considerat un imn al comunității minorităților sexuale.

Foto: Instagram/NorthFoto

Vezi și Adele a oficiat o căsătorie gay. A căsătorit un comediant foarte cunoscut

Citește și: