Are doar 17 ani, dar fiica lui Will Smith deja a trecut printr-o cumpănă majoră în viață. Dezvăluirea cutremurătoare făcută de Willow Smith

fiica lui Will Smith

Ai zice că Willow Smith, fiica actorului Will Smith, are parte de tot ce și-ar dori cineva aflat la vârsta ei: 17 ani. În realitate, însă, deși e cântăreața și actriță, pornind în viață cu dreptul dat fiind faptul că părinții ei sunt celebri, Willow are parte de cumpenele ei.

Recent, ea a dezvăluit că, într-o perioadă a vieții ei, în urmă cu câțiva ani, obișnuia să-și facă rău. Fiica lui Will Smith și a Jadei Pinkett Smith pur și simplu nu putea face faimei de care ajunsese să se bucure peste noapte, așa că începuse să se taie la încheieturile mâinilor.

Abia lansase single-ul 'Whip My Hair', iar acesta s-a bucurat de un succes neașteptat. 'Am simțit că mi-am pierdut mințile la un moment dat. Am încetat să mai iau lecții de muzică și mă întrebam încontinuu <>', a povestit ea recent într-o emisiune TV.

'Eram într-o gaură neagră și mă tăiam'

'După turneu și promovare, au vrut să-mi termin albumul. Și eu gândeam că nu vreau să fac asta. Ascultam multă muzică pesimistă și era totul o nebunie. Eram într-o gaură neagră și mă tăiam și făceam o groază de nebunii… Sincer, simțeam o imensă durere emoțională, care însă nu se oglindea în partea fizică (acesta fiind motivul pentru care mă tăiam – n. red.)', a explicat cu sinceritate adolescenta.

Referindu-se la afirmațiile fiicei sale, mama ei, Jada, a declarat la rândul său că nu a avut idee despre ce i se întâmpla lui Willow. În plus, niciodată nu a văzut niciun semn, nicio tăietură sau cicatrice.

Și într-adevăr, așa cum recunoaște și Willow, din fericire semne nu au rămas. 'Nu se văd. E o cicatrice mică acolo. Pur și simplu îmi pierdusem judecata pentru un moment.

Nu vorbesc despre asta pentru că a fost un moment scurt, bizar al vieții mele, din care am reușit să ies', a mai spus ea, precizând că totul s-a întâmplat cu cinci ani în urmă.

Foto: Hepta

vezi și Boala nu ocolește pe nimeni. Jada Pinkett Smith vorbește în sfârșit despre suferința ei: 'Tremuram îngrozită'

Citește și: