Are o privire hipnotizantă și toată lumea se întreabă dacă are sau nu lentile de contact. În sfârșit cântăreața le răspunde fanilor

Delia lentile de contact

Ce frapează atunci când o privești pe Delia este privirea părtrunzătoare, de un albastru intens, de nuanța cerului. Ochii ei par ireal de albaștri, așa că multă lume se întreabă dacă acest albastru e de la mama natură sau e rezultatul (spectaculos) al unor lentile cosmetice.

Recent, cântăreața a postat pe Instagram mai multe fotografii în care nu pare să fie machiată. Poartă doar un gloss pe buze și arată fenomenal. De altfel, fanii i-au lăudat frumusețea naturală, rugând-o să nu se schimbe, așa cum au făcut alte artiste de la noi, ajungând de nerecunoscut.

'Ești una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, naturală. Să nu te schimbi niciodată. Rămâi așa cum ești', i-a scris cineva.

Privind fotografiile postate de cântăreața și omul de televiziune, ceea ce hipnotizează e privirea. Prin urmare, cineva a întrebat pe contul de Instagram al artistei: 'Poarta lentile de vedere?'.

Iar răspunsul a venit, prompt, chiar de la Delia: 'da, poarta. -3 la ambii ochi'. Prin urmare, nu e vorba despre lentile cosmetice, care schimbă culoarea ochilor, ci doar de unele medicale, care îmbunătățesc vederea.

Delia nu e singura din familie cu miopie. În aceeași situație e și sora sa mai mică, Oana. Delia mai are și un frate, Eduard.

Vezi și Delia, certată de fani din cauza unui viciu de care se încăpățânează să nu se lase: 'Nu prea trăiești sănătos!'

Citește și: