Are cinci copii, dar unul îi seamănă din ce în ce mai bine. Cine e mini Arnold Schwarzenegger | GALERIE FOTO

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger era, pe vremuri, considerat sex-simbol, grație mușchilor extrem de vizibili și accentului adesea amuzant cu care vorbea limba engleză. Chiar dacă nu vorbea prea mult, avea charismă, iar asta l-a propulsat în lumea filmului și chiar l-a ajutat să devină guvernator al statului California.

Era păcat ca o astfel de imagine, cu Arnold tânăr, să se piardă pentru totdeauna. Din fericire, acest lucru nu se va întâmpla. Unul dintre fiii săi, Patrick, în vârstă de 24 de ani, îi seamănă tot mai bine.

Sigur, nu are mușchii tatălui său și probabil nici nu a făcut un scop din a-i avea, însă în ceea ce privește chipul, asemănările sunt clare.

Născut din căsătoria cu Maria Shriver, încheiată între timp după un scandal-monstru, după ce a reieșit că Arnold avea o relație cu menajera, cu care făcuse și un copil, Patrick calcă pe urmele tatălui său, fiind model.

Își încearcă talentele și ca actor, el urmând să fie văzut, alături de Bella Thorne, in 'Midnight Sun', film care se lansează în martie. În plus, Patrick are deja o afacere, pe care părinții lui l-au ajutat să o pună pe picioare când avea numai 15 ani.

Patrick deja o relație stabilă cu o tânără extrem de frumoasă, Abby Champion, în vârstă de 20 de ani. În tabloide umblă vorba că el și Abby deja s-au logodit.

Cinci copii, din care unul ilegitim

Patrick este primul fiu al lui Arnold. Din mariajul cu Maria Shriver s-au născut, în ordine, Katherine Schwarzenegger, în decembrie 1989, care a devenit autoare de cărți, apoi Christina Schwarzenegger, în iulie 1991.

A urmat Patrick, în septembrie 1993, iar in 1997, tot in septembrie, sa venit pe lume Christopher Schwarzenegger, ultimul născut din această căsătorie.

Mezinul lui Arnold e Joseph Baena, de 20 de ani, născut în afara mariajului, din relația cu menajera familiei. Nu prea seamănă cu frații săi și e un student de nota 10.

Foto: NorthFoto

Vezi și Are 70 de ani, dar nu arată! Arnold Schwarzenegger are iubită cu 27 de ani mai tânără. Cine este blonda care i-a cucerit inima

Citește și: