Are 92 de ani și mai puține riduri decât femeile cu 20 de ani mai tinere. Secretul tenului reginei Elisabeta a II-a

regina Elisabeta secrete ten

La cei 92 de ani ai săi, regina Elisabeta are un obraz atât de plăcut, încât nu i-ai ghici vârsta. Pare cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Însă regina Elisabeta a II-a are un secret cu care-și menține tenul tânăr.

 Nu e vorba despre tratamente costisitoare sau liftinguri, lucruri la care ar apela chiar fără să scoată vreun ban din buzunar. Monarhul și-a protejat întotdeauna tenul de razele soarelui, purtând capul acoperit de pălărie. De altfel, în toate fotografiile oficiale pălăria e nelipsită.

Mai mult, uneori, regina se ascunde chiar și sub o umbrelă de soare, în timpul vizitelor de stat.

 În loc să meargă la mare sau în locuri însorite, regina preferă ca vara să se retragă în Scoția.

Moderație, moderație, dar un strop de alcool nu strică!

Sigur, evitarea soarelui nu e singurul său secret. Moderația a fost cuvântul de ordine în întreaga sa viață, iar asta se reflectă inclusiv pe ten.

Monarhul nu a mâncat și nici nu a băut vreodată în exces, ceea ce i-a păstrat tinerețea chipului. Asta, chiar dacă nu s-a ferit niciodată de alcool, având câteva băuturi pe care adoră să le deguste.

Potrivit unui oficial rus pe care l-a întâlnit, regina bea un cocteil pe bază de gin înainte de masă, ba chiar și ceva vin. Apoi, după masă, mai bea un pahar de vin, uneori chiar un Martini. Iar seara adesea se delectează cu câte un pahar de șampanie rece.

Foto: Hepta

Vezi și Regina, apariție de senzație la Săptămâna Modei de la Londra! Arată uluitor la 91 de ani

Citește și: