Ardei umpluți cu pește

ardei umpluți cu pește

Am fost în vizită la o prietenă, tulceancă de când se știe. M-a surprins când m-a poftit la masp și m-a servit cu ardei umpluți cu pește! Am cerut rețeta și vi-o dau și vouă! 

Ingrediente pentru ardei umpluți cu pește:

● 2 conserve ton în suc propriu

● 4 ardei grași

● 100 g brânză de vaci

● o ceapă mică ● 2 linguri suc de roșii

● 50 g cașcaval ras

● 200 ml borș
● oregano

● sare ● piper

1. Se taie ardeii în două, se curăță de semințe și de filamentele albe.
2. Tonul se scurge, se mărunțește și se amestecă bine cu ceapa fin tocată, sucul de roșii și brânza. Se potrivește gustul de sare și piper și se formează niște bile ca de chiftele, care se îndeasă
în jumătățile de ardei.
3. Se așază într-o formă de copt, se toarnă borșul și puțină apă și se lasă la cuptor 40 de minute. Cu 10 minute înainte de final, se pune cașcavalul ras.

S-ar putea să vă placă și…