Ardei cu salată de cușcuș

ardei cu salata de cușcuș

Aveți vegetarieni în familie? Le faceți o surpriză minunată dacă le aduceți la masă acești ardei cu salată de cușcuș! Chiar și carnivorii apreciază acești ardei umpluți! 

Ingrediente pentru ardei cu salată de cușcuș:

● 4 ardei grași

● un ardei capia

● un morcov
● 4 linguri cușcuș

● un castravete de grădină

● 1/2 legătură pătrunjel
● 2 roșii

● sucul unei jumătăți de lămâie

● o lingură de ulei

● sare

1. Cușcușul se pune într-un vas și se toarnă apă fiartă proporțional.
2. Se acoperă, se lasă așa, timp în care se curăță ardeii de semințe și de filamentele albe.
3. Se taie mărunt morcovul, ardeiul capia, castravetele și pulpa roșiilor și se amestecă cu cușcușul umflat.
4. Se potrivește gustul de sare, ulei și suc de lămâie și se aduc ardeii la masă umpluți cu această salată și presărați cu pătrunjel tocat mărunt.

S-ar putea să vă placă și…

 

Loading...